Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taki GÜLER’in TÜBİTAK TEYDEB Proje Başarısı

Bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Taki GÜLER’in araştırmacı olarak görev aldığı “Dış Cephe Kaplamada Kullanılabilir, Uzun Ömürlü, Mermer Tozu Katkılı Kompozit Plaka Üretimi” başlıklı TÜBİTAK TEYDEB projesi 1505 Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Sema ERDEMOĞLU'nun yürütücülüğünde gerçekleştirilecek projede İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Özfer YEŞİLADA ve Prof. Dr. Emre BİRHANLI araştırmacı, Bölümümüz öğretim elemanı Arş. Gör. Ercan POLAT doktora bursiyeri, Bölümümüz lisans öğrencisi Ahmedou LEMGHAMBODJ lisans bursiyeri ve İnönü Üniversitesi’nden Dr. Hatice ÇAĞLAR YILMAZ doktora sonrası bursiyeri olarak görev alacaklardır. Mermer atıklarının kompozit plakada kullanımı üzerine Prof. Dr. Taki GÜLER’in danışmanlığında hazırladığı yüksek lisans tezi ile Bölümümüzden mezun olan Maden Yük. Müh. Sedanur BAŞ ise müşteri kuruluş Ermaş Madencilik Turizm Sanayi Tic A.Ş.’nin proje sorumlusu olarak görev alacaktır.

Öğretim üyemiz Prof. Dr. Taki GÜLER ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 12.04.2023 14:04 Okunma Sayısı : 652