Sosyal Yardımlar (Ücretsiz Yemek Bursu)

2547 Sayılı Kanunun 46. Maddesi ile Üniversitemiz Ücretsiz Yemek Yardımı Yönergesi doğrultusunda Fakültemizde kayıtlı, başarılı ve maddi durumları iyi olmadığı tespit edilen öğrenciler ile alanında başarılı olan (Üniversitemiz adına başarı elde etmiş olması kaydıyla) öğrencilerimize ekte yer alan kontenjanlar çerçevesinde ücretsiz yemek yardımı yapılacaktır. Ücretsiz yemek yardımından yararlanmak isteyen ve gerekli şartları taşıyan öğrencilerimizin, başarılı ve maddi durumlarının iyi olmadığını tespit etmek üzere Ücretsiz Yemek Yardımı Başvuru Formunu (indirmek için buraya TIKLAYINIZ) doldurmaları ve 10 Kasım 2021 tarihi mesai bitimine kadar Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 03.11.2021 15:41 Okunma Sayısı : 431

Son Duyurular