YAZ STAJI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

MADEN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YAZ STAJI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

• Öğrenciler stajlarını Maden İşletme ve Cevher Hazırlama olarak iki bölüm halinde yapacaklardır. Öğrenci, birinci stajını (en az 20 iş günü) maden işletme alanında yapar. Birinci stajını tamamlayan öğrenci, ikinci stajını(en az 20 iş günü) cevher hazırlama alanında yapar. Birinci stajını hem maden işletme hem cevher hazırlama alanını kapsayacak şekilde yapan öğrenciler, ikinci stajlarını maden işletme veya cevher hazırlama alanında yapabilirler.
  • Öğrenci, stajını yapacağı işletmede (işletmenin izin verdiği ölçüde) her birimi görmek ve staj raporunda belirtmek durumundadır.
  • Mermer işleme tesislerinde yapılan stajlar cevher hazırlama stajı olarak kabul edilmez. Öğrenci mermer sektöründe yaptığı stajda mermer ocağı ve mermer işleme tesisini birlikte görmekle yükümlüdür.
  • Öğrenciler (mezuniyet aşamasında olup sadece yaz stajını tamamlamayan öğrenciler dışında) bir yaz döneminde birden fazla staj yapamazlar.
  • Staj belgelerinin son teslim tarihi 24.05.2019 Cuma günü saat 12:00’dır.
  • Staj başlangıç tarihi 24.06.2019’dir.

STAJ DEĞERLENDİRME VE SUNUM TAKVİMİ' ne ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ!!!

Son Güncelleme Tarihi : 09.04.2019 22:41:39 Okunma Sayısı : 686