MINE 3000 VE MINE 4000 STAJ SUNUMLARI

MINE 3000 ve MINE 4000 kodlu staj dersini alan maden mühendisliği öğrencilerinin 3 kasım 2017 cuma günü saat 17:00 kadar staj sunum dosyalarını epolat@mu.edu.tr mail adresine (isimlerini belirterek) göndermeleri gerekmektedir. Sunumlarınızı bir bellek içinde yanınızda hazır bulundurunuz. 6 kasım 2017 saat 09:00’da staj sunumları üç salonda yapılacaktır, iki farklı alanda sunum yapacaklar yine isimlerinin bulunduğu sınıfta sunucaklardır, sınıf değişikliği olmayacaktır:

Maden İşletme stajı: Kaya mekaniği lab.

Cevher Hazırlama ve Zenginleştirme: E BLOK TOPLANTI SALONU

Cevher Hazırlama ve Zenginleştirme: F104

***Öğrencilerin aşağıdaki konuları gözetecek şekilde sunumlarını 10 dakika İçinde yapmaları gerekmektedir.

Firmanın çalışma alanının ve organizasyonunun tanıtımı

- Firmada kullanılan makinaların, üretim yöntemlerinin ve firma tarafından üretilen ürünlerin genel olarak tanıtımı

- Staj sırasında firmadan edinilen bilgilerin, yapılan çalışmaların ve kazanılan deneyimlerin anlatımı

- Firmada üretilen ürünlerin iş akış sırasına göre anlatımı

- Firmada karşılaşılan sorunlar ve çözüm için öneriler

Öğrenci listeleri için TIKLAYINIZ!!!

Son Güncelleme Tarihi : 01.11.2017 11:53:02 Okunma Sayısı : 664

Son Duyurular